WINBOX WEERT 2023

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA EN MAAK OOK KANS!

De Winbox Weert 2023

Dit jaar komt de Winbox Weert in een reeks van drie. De uitreikingen van de Winbox Weert zijn in de maand juli als zomeractie, in september als kermisactie en in december als kerstbox. Hiermee laten we mooie verbindingen zien met hoogtepunten in het jaar.

👉EXTRA KERMIS WINBOX WEERT van € 500,- !🤩🥳 🏆💰👗👛🎁
De prijsvraag van WdG is afgelopen en we hebben een winnaar! We maken deze winnaar bekend a.s. woensdag om 17.00 uur bij de WeertFM Glazen Studio (bij de stationstunnel op de Kermis) De Winbox Weert van meer dan 1.000,- zal uitgereikt worden door wethouder Suzanne Winters.
🤩We hebben superveel cadeaubonnen, beschikbaar gesteld door ondernemers uit Weert, o.a. in samenwerking met BIZ-O. We hebben veel meer dan 1.000 euro opgehaald en we willen nog meer mensen in Weert kans laten maken om fantastische cadeaubonnen te winnen. Daarom hebben we een EXTRA KERMIS WINBOX WEERT! Wil jij meer dan € 500,- aan cadeaubonnen winnen? 🤩
– Like de post op social media
– Volg ons op Instagram en Facebook
– Deel de post
Maandag 25 september maken we deze winnaar bekend! Hij of zij kan deze Kermis Winbox dan ook woensdag om 17.00 uur ophalen bij de WeertFM Studio op de Kermis 👈🥳🥳🤩🤩
 

De Winbox Weert, wat is dat dan?  

Allereerst zijn er de deelnemende ondernemers in het Stadsmagazine Weert. Zij krijgen een advertentie in het Stadsmagazine. Door een impuls van BIZ-O doneren de ondernemers enkel de helft van de waarde van de advertentie in cadeaubonnen. Ze krijgen dus geen factuur, een win-win situatie voor de ondernemer want die krijgt hierdoor weer nieuwe aanwas in de winkel, restaurant of onderneming. Zo kunnen meerdere mensen ook dit jaar weer van de cadeaubonnen profiteren. Denk daarbij aan bonnen om te shoppen, lekker eten & drinken, sporten en nog veel meer. In de Winbox zitten soms meerdere cadeaubonnen van eenzelfde ondernemer, het doel hiervan is deel vooral met je familie, vrienden, collega’s of je buren.

De Winbox is bedacht om ondernemers en winkeliers uit Weert op een vernieuwende manier zich te kunnen presenteren en tegelijkertijd mensen verblijden met leuke prijzen. De Winbox bestaat uit cadeaubonnen waarmee winnaars zelf kunnen bepalen of ze er zelf iets voor gaan halen in de betreffende winkel of het als cadeau weggeven aan familie, club, vereniging of iemand die ook een cadeautje kan gebruiken.

Hoe kun je winnen?

Samen met BIZ-O hebben we dit jaar een mooie formule bedacht voor de maand juli, september en december. Volg Weertbeleeft op social media facebook & instagram.  Hier vermelden we de acties hoe je een Winbox kunt winnen.