WINBOX WEERT 2023

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA EN MAAK OOK KANS!

De KERST Winbox Weert 2023

Dit jaar komt de Winbox Weert in een reeks van drie. De uitreikingen van de Winbox Weert zijn in de maand juli als zomeractie, in september als kermisactie en in december als kerstbox. Hiermee laten we mooie verbindingen zien met hoogtepunten in het jaar.

👉KERST WINBOX WEERT van € 1.000,- !🤩🥳 🏆💰👗👛

De De Kerst Winbox Weert 2023 heeft een inhoud met een waarde van 1.750 euro aan cadeaubonnen. Deze worden verdeeld door 750,00 euro aan cadeaubonnen te verloten en uiteindelijk blijft de Kerst Winbox Weert 2023 over met een inhoud van 1.000,- aan bonnen die de gelukkige winnaar mee naar huis kan nemen. In samenwerking met BIZ-ondernemers uit de binnenstad van Weert is deze actie mogelijk gemaakt. De Winbox Weert, wat is dat dan? Allereerst zijn er de deelnemende ondernemers in het Stadsmagazine en Stadskrant Weert. Tesamen doneerden voor duizenden euro’s aan waarde in cadeaubonnen om weg te geven aan consumenten. Daar gaan dan meerdere mensen van profiteren. Zeker in deze moeilijkere tijden is de winbox echt een cadeautje waar je heel blij van wordt! De cadeaubonnen worden verdeeld over de winboxen waardoor er in iedere box een waarde van minimaal 1.000 euro in zit! In 2023 is de eerste Winbox uitgereikt op koopavond 13 juli, de tweede Winbox tijdens de kermis bij de glazen studio van WeertFM en op 17 december wordt de Kerst Winbox Weert uitgereikt bij Toys & Seasons in Weert.

Hoe kun je de Kerstbox winnen?

Vanaf het weekend van 9 en 10 december zullen bij de deelnemende ondernemers kleurplaten klaarliggen die je thuis kunt kleuren en versieren. Je mag ook de kleurplaat verderop in deze krant gebruiken. Op zondag 17 december kun je deze aan de Kerstman geven vanaf 14.00 uur bij Toys & Seasons in de Langstraat in Weert. Kinderen kunnen dan met de Kerstman op de foto en de begeleider krijgt een lootje die om 15.00 uur getrokken gaan worden. Iedereen maakt kans om met een of meerdere cadeaubonnen naar huis te gaan! Deelnemende ondernemers waar de kleurplaat ligt: 
AZIE Restaurant – Bruna Weert – Burger Me Weert – COLADA – Cramers Van Asten De SHOP – De Stadskantien – De Umbelder – Deelen Stoffen & Gordijnen – Du Commerce stadscafe – Eric Mertens Optiek – fit20 Weert – Flavours restaurant Glamz – HEMA Weert -Jacobs-Koppers Linnen & Slapen – Jansen en Hermans Optiek – KALDI Koffie – KIWI Outdoor – KOOKINGS Kookwinkel – Life Style Vitae – Luz de La Luna Muuëletentje – Mykonos grieks restaurant – OFM Only for Men – Ongewoon kids – Oude Markt – RICK Raakt – Selected by Lis – Skin Clinics – Stadshotel Weert – Taverne de Oude Munt – Tout Pour Toi – TOYS & SEASONS – Tintoretto

Via social media zal in december ook een Kerst Winbox Weert campagne draaien om zoveel mogelijk mensen in Weert te bereiken. Je kunt deze volgen via facebook/instagram: Weertbeleeft.