WINBOX WEERT 2022

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA EN MAAK OOK KANS!

De KERST WINBOX WEERT 2022 met een waarde van maar liefst 3.000 euro.

Omdat het succes van WINBOX WEERT wel tot een vervolg moest is de KERST WINBOX WEERT bedacht. In december kun je dus een Weertbeleeft Kerstbox winnen via de social media van Weertbeleeft. Zondag 18 december kun je tussen 14 – 15 u. een kleurplaat inleveren bij Toys & Seasons in Weert. De echte kerstman is dan daar en daar mag je dan mee op de foto. Je papa, mama, opa, oma, tante, in ieder geval je begeleider krijgt een lootje en dan trekken de Kerstman en wethouder Susanne Winters o m 15 u. het winnende lootje voor de Kerst Winbox Weert met een waarde van maar liefst 3.000 euro.

Hier een filmpje van de Weertbeleeft KERSTBOX: 
https://youtu.be/rb-YeCt7PuQ 

Cindy Denessen van de Weert Media Groep is de  uitgever van o.a. de Stadskrant Weert en het Stadsmagazine Weert. Ze bedenkt een prachtig idee om Weerter ondernemers onder de aandacht van het publiek te brengen. En daarnaast weet ze Weerter consumenten te verblijden met de succesvolle winboxactie. Mooier dan dit wordt het niet.  

De Winbox Weert 2022 

Op 28 september 2022 zal de eerste Winbox Weert weggegeven worden in een reeks van vier. Deze volgen in oktber, november en december. Hou de social media van Weertbeleeft in de gaten om ook mee te dingen naar een prachtige Winbox Weert!

De Winbox Weert, wat is dat dan?  

Allereerst zijn er de deelnemende ondernemers in het Stadsmagazine en Stadskrant Weert. Tesamen doneerden zij maar liefst € 6.500,00 om weg te geven aan consumenten.  Ze doen dat door middel van cadeaubonnen. Daar gaan dan meerdere mensen van  profiteren: tien weken achter elkaar stond er ergens in Weert een Winbox klaar met daarin cadeaubonnen ter waarde van 650 euro!  Zo konden er 10 gezinnen profiteren van een prachtig bedrag aan tegoedbonnen.  

Het ontstaan in 2021 

Elke week werd er een Winbox te kiek gezet in de zaak bij een van de deelnemende  ondernemers. Vervolgens werd die foto publiekelijk verspreid. Via Facebook, LinkedIn en Instagram kon iedereen zien waar de Winbox die week stond. Het is echter minder eenvoudig dan het lijkt, de box stond namelijk enigszins gecamoufleerd zodat het niet meteen duidelijk is om welke zaak het gaat. Vanaf dat moment is het woord aan de lezers. Wanneer ze kunnen raden in welke gelegenheid ze de Winbox zien, kunnen ze dit in de reacties op bijvoorbeeld Facebook onder het bericht vermelden. Daarnaast is het dan de bedoeling om erbij te vertellen waarom ze de Winbox graag willen en wat ze ermee gaan doen. Uit de ingezonden reacties werd vervolgens per week één winnaar getrokken die de winbox met fantastische prijzen in ontvangst mocht nemen.  Omdat het zoveel reacties zijn is het leuk deze terug te lezen via de facebookpagina Weertbeleeft. lhttps://www.facebook.com/weertbeleeft.nl 

Verhalen, anekdote’s, foto’s en meer 

Het resultaat van de eerste serie van 10 afleveringen Weertbeleeft Winbox is ronduit overweldigend! Leuke verhalen, spannende anekdotes, prachtige foto’s en creatieve gedichten: ze kwamen allemaal voorbij in de vele reacties. Inventief, vindingrijk, eerlijk en de een nog fantasierijker dan de ander. Er schuilt veel talent in Weert.  Elke dinsdag een bericht op Social Media en elke zaterdag tijdens de uitreiking op de foto met de nieuwe prijswinnaar, tien weken lang. Zo verliep deze eerste Weertbeleeft Winbox serie. Elke week opnieuw een feestje voor de winnaar, de deelnemende ondernemer en het organiserende Weertbeleeft.nl. Iedereen wordt hier toch blij van!  
Na afloop van de eerste serie Weertbeleeft.nl winboxactie is duidelijk dat elke deelnemende ondernemer genoot van het succes en elke winnaar nog meer genoten heeft van de prachtige waardebonnen die uiteraard lokaal met liefde ingewisseld werden en nog worden.