WeertBeleeft TV

Weertbeleeft is een programma waarbij we lokale ondernemers volgen. We lopen met ze mee en filmen de ontwikkelingen en gebeurtenissen. Dit programma is de ideale manier om de beleving in Weert te communiceren aan het publiek. Het geeft een mooie, positieve beleving van de mooie gebeurtenissen en belevenissen in Weert. Wij hebben ervoor gekozen om de positieve ontwikkelingen te benadrukken, in plaats van het negatieve nieuws. Naar onze mening is er al genoeg negatief nieuws in de wereld. Weertbeleeft TV wordt uitgezonden via WeertFM TV, is te zien via de website en social media kanalen.

Hoe ziet het programma eruit?

In het programma komen diverse ondernemers aan bod. Ook zijn er wisselende presentatoren die de interviews met ondernemers afnemen. Het programma zelf heeft geen commerciële doeleinden, maar iedereen krijgt zeker de kans om zijn of haar vak uit te leggen. In de praktijk is er geen mogelijkheid om te promoten. Uiteraard is het wel mogelijk om voor en na het programma reclames middels TV Commercials te tonen. Indien u hier interesse in heeft kunt u gerust contact met ons opnemen.
Wilt u een groot publiek bereiken in Weert? Dan is deelname aan het programma de ideale manier! Uiteraard is een commercial ook een uitstekende manier om een groot publiek te bereiken.

Neem contact op met Weert Media Groep

Bent u op zoek naar een effectieve manier om te adverteren of heeft u een leuk verhaal om te delen? Een item bij Weertbeleeft TV is dé ideale mogelijkheid voor u! Heeft u hier vragen over of wilt u graag meer informatie? Wij denken graag met u mee. U kunt gerust eens contact met ons opnemen. Hiervoor kunt u bellen naar 06-20749885 of een e-mail sturen naar weertmedia@live.nl. We staan u graag zo snel mogelijk te woord om u verder te helpen.

Aflevering 3

Sneak peek

Aflevering 1

Aflevering 2