Hét Stadsmagazine van Weert

Ieder jaar wordt in september ons stadsmagazine uitgegeven. In dit magazine zijn veel gebeurtenissen in Weert te lezen. Ook komt u veel verhalen tegen van verschillende ondernemers. In het magazine staat daarnaast toeristische informatie en informatie over de binnenstad. Dus zoekt u een manier om regionaal te adverteren? Dan is een bedrijfsadvertentie in het stadsmagazine wat voor u! We vertellen u graag wat meer over dit magazine en de bijbehorende mogelijkheden. 

De Plus van Weert in het Stadsmagazine 
De Plus van Weert is een promotiecampagne met het doel om de bezoekersaantallen, het verblijf en de bestedingen in de Weerter binnenstad te vergroten. De deelnemende ondernemers zijn overtuigd van de vele pluspunten die zij de stadbezoekers en -bewoners te bieden hebben. Weert is een echte dorpse stad die gezelligheid, gastvrijheid en historie combineert met uitstekende voorzieningen. En dat mag gezien worden! Met het grote bourgondische aanbod en diverse winkelgelegenheden is Weert een gezellige stad om te bezoeken en te beleven.  

Horeca Special 
Achter in het het Stadsmagazine is een overzicht van de horecazaken van Weert, omlijst met verschillende advertenties. Wilt u hier ook gezien worden? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. 

Onze service 
Heeft u een bedrijf of organisatie en wilt u graag adverteren in Weert? Dat kan bij Weert media groep! Ons bedrijf verzorgt lokale marketing mogelijkheden waarmee uw bedrijf lokaal kan adverteren. We voorzien u graag van deskundig advies en denken met u mee over de vele mogelijkheden voor een advertentie in het stadsmagazine, ook nemen wij desgewenst de opmaak van uw deelname voor onze rekening. 

Neem contact op met Weert Media Groep 
Bent u op zoek naar een effectieve manier om te adverteren? Een bedrijfsadvertentie in het stadsmagazine van Weert is dé ideale mogelijkheid voor u! Heeft u hier vragen over of wilt u graag meer informatie? Wij denken graag met u mee. U kunt gerust eens contact met ons opnemen. Hiervoor kunt u bellen naar 06-20749885 of een e-mail sturen naar weertmedia@live.nl. We staan u graag zo snel mogelijk te woord om u verder te helpen.