Stadskrant Winters Weert

De Stadskrant van Weert wordt één keer per jaar uitgegeven, dit jaar is dat in december. De stadskrant is een echt collectors item met allerlei nieuwtjes over Weert. Zoekt u een effectieve manier om regionaal te adverteren? Dan is een bedrijfsadvertentie in de stadskrant wat voor u. Dit is de voordeligste manier om 33.000 mensen te bereiken. Bent u benieuwd naar de krant en naar de bijbehorende mogelijkheden? Lees dan snel verder, we vertellen u graag wat meer. 

Sportakkoord Weert | Weert in Beweging  
In de Stadskrant Weert in Beweging komt informatie over gezonde leefstijl, zorg, sport, onderwijs en nog veel meer aan bod. Daarnaast worden de gebeurtenissen van het afgelopen jaar uitvoerig besproken. Iedereen krijgt de mogelijkheid om input voor de krant aan te leveren. Het is van belang dat dit leuk en positief nieuws is.  

Winbox Weert: Shoppen, eten&drinken, recreatie
Dit komt allemaal aan bod in de Stadskrant Weert 2023. We ondersteunen koop lokaal acties en Winters Weert activiteiten. Ook is er aandacht voor de Winbox Weert die dit jaar weer een daverend succes is. Duizenden Weertenaren hopen een prachtige winbox te winnen met een inhoud van minimaal 1.000 euro per box om lokaal te shoppen, eten&drinken, een culturele activiteit bezoeken, sporten en nog veel meer.

Adverteren in deze speciale Stadskrant 
Wilt u graag adverteren in Limburg, en dan in het bijzonder in Weert? Weert media groep biedt dé mogelijkheid voor lokale marketing, namelijk een advertentie in de stadskrant. Deze krant blijft vaak het gehele jaar door bij diverse ondernemers liggen. Een advertentie in de stadskrant gaat goed samen met een advertentie bij onze andere media kanalen. We denken graag met u mee over de mogelijkheden, informeer hier gerust naar. 

Neem contact op met Weert media groep 
Bent u op zoek naar een effectieve manier om te adverteren? Een bedrijfsadvertentie in de stadskrant van Weert is dé ideale mogelijkheid voor u! Heeft u hier vragen over of wilt u graag meer informatie? Wij denken graag met u mee. U kunt gerust eens contact met ons opnemen. Hiervoor kunt u bellen naar 06-20749885 of een e-mail sturen naar weertmedia@live.nl. We staan u graag zo snel mogelijk te woord om u verder te helpen. 

Weert in Beweging

Weert Media Groep