De Stadskrant van Weert

De Stadskrant van Weert wordt één keer per jaar uitgegeven, dit jaar is dat in december. De stadskrant is een echt collectors item met allerlei nieuwtjes over Weert. Zoekt u een effectieve manier om regionaal te adverteren? Dan is een bedrijfsadvertentie in de stadskrant wat voor u. Dit is de voordeligste manier om 35.000 mensen te bereiken. Bent u benieuwd naar de krant en naar de bijbehorende mogelijkheden? Lees dan snel verder, we vertellen u graag wat meer. 

Museum W special 
Dit jaar heeft de Stadskrant Weert een speciaal Museum W katerna van 24 extra pagina’s en een extra oplage van 40.000 exemplaren. Wanneer we de deuren weer openen in december 2021, willen we alle inwoners van Weert de kans geven om opnieuw kennis te maken met het museum. Als museum in het hart van de stad, willen we graag dat iedereen ons weer in het hart sluit. Daarvoor hebben we het volgende bedacht: vlak voor de heropening verschijnt er, in combinatie met de Stadskrant Weert, een special die helemaal gewijd is aan Museum W. Deze krant is niet alleen bedoeld om alle ins en outs over het museum te vertellen. De krant is ook bedoeld om iedereen uit te nodigen het museum gratis te komen bezoeken in december 2021 en januari 2022. 

Weert in Beweging  
De gemeente Weert heeft de ambitie uitgesproken om Weert door te ontwikkelen als meest sportieve en gezonde stad van Nederland. Samen met afgevaardigden uit de vijf ringen zorg/welzijn, onderwijs, bedrijven, overheid en sport is een Sport- en Beweegbeleid 2.0 gevormd. In de Stadskrant Weert in Beweging komt informatie over gezonde leefstijl, zorg, sport, onderwijs en nog veel meer aan bod. Daarnaast worden de gebeurtenissen van het jaar uitvoerig besproken. Iedereen krijgt de mogelijkheid om input voor de krant aan te leveren. Het is van belang dat dit leuk en positief nieuws is.  

Adverteren in deze speciale Stadskrant 
Wilt u graag adverteren in Limburg, en dan in het bijzonder in Weert? Weert media groep biedt dé mogelijkheid voor lokale marketing, namelijk een advertentie in de stadskrant. Deze krant blijft vaak het gehele jaar door bij diverse ondernemers liggen. Een advertentie in de stadskrant gaat goed samen met een advertentie bij onze andere media kanalen. We denken graag met u mee over de mogelijkheden, informeer hier gerust naar. 

Neem contact op met Weert media groep 
Bent u op zoek naar een effectieve manier om te adverteren? Een bedrijfsadvertentie in de stadskrant van Weert is dé ideale mogelijkheid voor u! Heeft u hier vragen over of wilt u graag meer informatie? Wij denken graag met u mee. U kunt gerust eens contact met ons opnemen. Hiervoor kunt u bellen naar 06-20749885 of een e-mail sturen naar weertmedia@live.nl. We staan u graag zo snel mogelijk te woord om u verder te helpen. 

Weert in Beweging

Weert Media Groep