Idee > Concept > Creatie

Ik ben Cindy Denessen heb meer dan 33 jaar ervaring in de commerciële en marketing wereld. In deze jaren heb ik veel ervaring opgebouwd in bedenken en creeëren van media en het organiseren van (sportieve) evenementen. Mijn kennis en expertise geven mij echt de juiste power om (tijdelijke) projecten en/of campagnes te bedenken en te begeleiden. Met name heb ik veel ervaring in het sterk(er) in de markt zetten van een bedrijfsimago, product of dienst.
Ik ben ook communicatie adviseur van het platform Weert in Beweging met alle bijhorende on- en offline media. Ook maak ik promotiefilmpjes op maat met Social Media Movies.
In samenwerking met diverse partijen zoals de Gemeente Weert, Kiwanis, Munttheater, RICK,
organiseer ik ook het jaarlijkse Sportgala in Weert. En vanaf 2019 ben ik betrokken bij de organisatie van de Stadstriathlon en speciaal voor de GLOW RUN WEERT. Ik heb een uitstekend netwerk in Weert en weet daarom de weg te vinden in het Weerter(marketing)land.
Van kleine tot grote projecten, lokaal of landelijk, ik heb er altijd een idee over. Ik ben een marketingstrateeg pur sang.