Idee > Concept > Creatie
Ik ben Cindy Denessen heb meer dan 35 jaar ervaring in de commerciële en marketing wereld. In deze jaren heb ik veel ervaring opgebouwd in bedenken en creeëren van media en het organiseren van (sportieve) evenementen. Mijn kennis en expertise geven mij echt de juiste power om (tijdelijke) projecten en/of campagnes te bedenken en te begeleiden. Met name heb ik veel ervaring in het sterk(er) in de markt zetten van een bedrijfsimago, product of dienst.
Ik ben ook communicatie adviseur van het platform Weert in Beweging met alle bijhorende on- en offline media. 
Mijn bedrijf Weert Media Groep is de uitgever van de Stadskrant Weert in Beweging en het Stadsmagazine Weert. We maken crossmediale mediapakketten, printed en online.
In samenwerking met diverse partijen zoals de Gemeente Weert, Kiwanis, Munttheater, RICK,
organiseer ik ook het jaarlijkse Sportgala in Weert. En vanaf 2019 ben ik betrokken bij de communicatie en marketing van de Stadstriathlon en GlowRun Weert. Ik heb een uitstekend netwerk in Weert en weet daarom de weg te vinden in het Weerter(marketing)land.
Van kleine tot grote projecten, lokaal of landelijk, ik heb er altijd een idee over. Ik ben een marketingstrateeg pur sang.
In 2021 is Weert Media Groep een samenwerking aangegaan met Weert FM TV en verzorgen wij de TV- en Radiocommercials voor WeertFM en Weert FM TV.
Als kers op de taart produceren wij een eigen Weertbeleeft TV programma, per seizoen feel good TV, wordt uitgezonden via Weert FM TV, onze eigen website, weertfm.nl, youtube en social media kanalen.